Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Criminal [0.5/5]

Ανεπαρκής σε στυλ και ουσία, η νέα ταινία του σκηνοθέτη Ariel Vromen είναι μια ηλίθια και δυσάρεστη για τον θεατή εμπειρία, αλλά και μια πρωτοφανής σπατάλη ταλέντου. Ηγούμενο από τον Kevin Costner και αποτελούμενο από ονόματα με μεγάλο εκτόπισμα όπως οι Gary Oldman και Tommy Lee Jones, το καστ λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο ως κράχτης για να προσελκύσει κοινό.

Μην ξεγελιέστε, όμως, ακόμα κι αν προσλάβεις μερικά από τα πιο αξιόπιστα και κορυφαία ονόματα ηθοποιών, τους ρίξεις σε μια ταινία σκηνοθετημένη από έναν κάπως πετυχημένο δραματικό σκηνοθέτη, η ταινία θα είναι χάλια αν το σενάριο δεν λειτουργεί. Η πλοκή των Douglas Cook και David Weisberg είναι ένα απίθανο μίγμα υψηλής τεχνολογίας sci-fi και εγκληματικού θρίλερ χαμηλής ποιότητας, με μια μπερδεμένη, βλακώδη αφήγηση που περιλαμβάνει ανόητες ατάκες και επεξηγήσεις χαρακτήρων τύπου «Spanish anarchist».

Ασύνδετο, γεμάτο τρύπες, περιλαμβάνοντας ένα ρεσιτάλ κακοσκηνοθετημένων παρατραβηγμένων συγκυριών και δράση τόσο κοινή όσο κι ο τίτλος του, το «Criminal» δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια ολοκληρωτική καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου